Print

25. marts - Netværkskonference


KONFERENCEN ER AFHOLDT.

Vi tager temperaturen på ungdommen anno 2021 og giver et indblik i CeFUs aktuelle forskning.

Netvaerkskonf21 Billede Lille

Oplæg fra dagen:


 Center for Ungdomsforsknings årlige netværkskonference afholdes i år d. 25. marts, hvor vi sætter spot på, hvordan det er at være ung i 2021, og kaster et kalejdoskopisk blik hen over centerets aktuelle forskning. På konferencen kan du ’date’ og interagere med en række af CeFUs forskere og deres igangværende forskningsprojekter og sammen dykke ned i spørgsmål, udfordringer og/eller dilemmaer inden for de forskellige temaer, som projekterne sætter spot på.

I år kan du til ’date en forsker’ bl.a. blive klogere på og diskutere, hvordan nye samfundstendenser har ændret, hvordan unge flytter hjemmefra, hvordan man kan arbejde med unges mad- og klimadannelse, samt hvad der skaber ny udsathed i ungdomslivet. I programmet finder du alle beskrivelser af forskningsprojekterne, som du har mulighed for at ’date’, samt dagens program og praktisk information om tilmelding.

Vær opmærksom på, at netværkskonferencen er forbeholdt medlemmerne af Foreningen Center for Ungdomsforskning. Den vil foregå online og er gratis. Konferencen er en eksklusiv mulighed for at networke og udvikle interessefællesskabet omkring ungdom og ungdomsforskning med de øvrige medlemmer i foreningen og forskerne fra CeFU.

Lagt online 02.03.2021 af Ida Bejder

Kontakt forskere

Mette Stigaard Stenkjær
mss@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4629

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere