Print

20-års jubilæum

Jubilæumskonference

På jubilæumskonferencen d. 2. oktober 2020 hyldede vi det uperfekte ungdomsliv og markerede jubilæet. Se eller gense alle dagens oplæg og taler. Hør bl.a. uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen tale om at være perfekt uperfekt, sangerinde Katinkas refleksioner over perfektion gennem sang og samtale og CeFUs egne forskeres oplæg om perfektion og nornmalitet blandt unge.

Indlæggene kan ses herunder. Tryk på ikonet  Logo Playliste Youtube Lille for at vælge mellem playlistens videoer.

Jubilæum - rektor ved AAU oplæg

Læs mere om Jubilæet her

Se alle indlæg fra dagen her


Glimt fra CeFUs historie

Vi markerede CeFUs indtræden i 20’erne ved at se tilbage på de 20 år, der var gået, siden Centeret blev oprettet, og delte glimt fra CeFUs historie. Se med i videoerne herunder, hvor tidligere bestyrelsesformand i Foreningen Center for Ungdomsforskning, Niels Glahn, næstforkvinde i DUF, Christine Ravn Lund, og bestyrelsesmedlem Ejnar Bo Pedersen ser tilbage på CeFU og fortæller om deres ønsker for Centeret de næste 20 år.

Jubilæum - Tidligere formand 

Jubilæum - næstforkvinde 

Jubilæum - Bestyrelsesmedlem

Kontakt forskere

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Niels Ulrik Sørensen
nielsus@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2384 6031

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere