Forskning & Samarbejde

Print

Forskning i praksis

CeFU tilbyder forskningsbaserede undersøgelser, evalueringer, følgeforskning, surveys osv. for ministerier, styrelser, kommuner, regioner, foreninger, uddannelsesinstitutioner og andre organisationer, der beskæftiger sig med unge og ungdomslivet.

CeFUs forskning undersøger problemstillinger af relevans for praksis og har ofte et indbygget forandringsperspektiv. Forskningen er forankret i den nationale og internationale ungdomsforskning.  

CeFUs forskning gør brug af forskellige metoder, der ofte anvendes i kombination.
Forskningsmetode og design udvikles ofte i samarbejde med rekvirenten for undersøgelsen. Hvis du har en idé til noget, der har behov for at blive undersøgt, så kontakt os for mulighederne for et samarbejde.

Kontakt forsker

Mette Stigaard Stenkjær
mss@learning.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4629

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
22. maj - Konference: Spirende globalt fællesskab, men alene i skolen?

22. maj - Konference: Spirende globalt fællesskab, men alene i skolen?

På CeFUs næste store konference undersøger vi de dynamikker, som gør sig gældende i fællesskaberne i ungdomslivet. Vi stiller spørgsmål som: Hvordan skabes unges fællesskaber? Hvordan ser de ud? Hvem er med? Hvem er udenfor? Og hvad gør de ved ungdomslivet?

Læs mere her

Center for Ungdomsforskning | cefu@learning.aau.dk | Tlf: (+45) 20 29 46 29 | A.C. Meyers Vænge 15, 2450 Kbh SV