Print

22. November - Konference: En fremtid på landet?

Konferencen er afholdt

Se PowerPoints fra dagens oplæg her:

___________________________________________________________________

Bliv klogere på unges forestillinger om en fremtid på landet og dyk ned i den virkelighed, som præger forskellige grupper af unges hverdagsliv i landområderne.

Livet på landet er blevet hipt. Økokollektiver, kulturfestivaller og lokale bryghuse pibler frem. Arbejdspladser og uddannelser flyttes ud. Men hvordan ser det ud for dem, der folder og skal folde fremtiden ud – de unge? Dét spørgsmål stiller vi skarpt på ved dette års novemberkonference.

På konferencen undersøger vi netop unges forestillinger om en fremtid på landet og går tæt på den virkelighed, som præger forskellige grupper af unges hverdagsliv i landområderne. Vi sætter luppen på både potentialer og muligheder, men også på de udfordringer og brændende platforme, der fortsat tegner sig. Spirer og blomstrer det virkelig så meget landet, som vi tror – eller gerne vil tro? Og hvis det ikke er tilfældet, hvad skal der så til for, at det kan komme til at ske? Hvordan skaber vi gode rammer for et ungdomsliv på landet?

Med besøg fra både forskere og unge, der ved noget om ungdomslivet på landet, er der lagt op til diskussion af nutiden og fremtiden på landet.

______________________________________________________________________

Praktisk information

Tidspunkt: 22. november 2022 kl. 09:00 – 15:15.

Sted: Docken, Færgehavnsvej 35, 2150 København.

Tilmelding:

For medlemmer:
Pris for deltagelse på friplads: 400 kr. inkl. Moms (for forplejning). Tilmelding skal godkendes af medlemsrepræsentant.

Ved dette års Novemberkonference vil der ekstraordinært være tilbud om op til 15 pladser pr. medlemsorganisation, som kompensation for aflysningen af dettes års Majkonference. Har I brugt jeres 15 medlemspladser, så koster deltagelse 1.995 kr. inkl. Moms.

For ikke-medlemmer:
Pris for deltagelse for ikke-medlemmer er 2.595 kr. inkl. Moms.

Sidste frist for tilmelding er d. 16. november 2022.

Hvis du vil høre nærmere eller har spørgsmål angående tilmelding, kontakt da Line Jørge Jensen på cefutilmelding@hum.aau.dk

 

Bemærk venligst:

Der vil blive taget billeder og videoer ved konferencen. Når du tilmelder dig konferencen, accepterer du samtidig, at du kan komme med på situationsbilleder/videoer fra dagen (ikke nærbilleder). Billederne og/eller videoerne vil blive brugt ved den efterfølgende omtale af konferencen på Center for Ungdomsforsknings hjemmeside samt CeFUs sociale medier. Har du spørgsmål til vores brug af billeder/videoer – eller ønsker du at få fjernet et billede/video - kan du kontakte Maria Jelonek på mpjel@ikl.aau.dk.  

Lagt online 08.09.2022 af Maria Jelonek

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

Vil du kvalificeres med den nyeste viden om ungdomsliv og udvikle metoder til at inddrage og engagere unge? CeFUs uddannelse i anvendt ungdomsforskning kommer 360 grader rundt om ungdomslivets mange facetter og klæder dig på med den nyeste viden om centrale tendenser.

Læs mere her!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere
Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!