Print

CeFU takker for et godt Folkemøde 2022

CeFU takker for nogle spændende dage på Folkemødet 2022!

Dagene har været fyldt med spændende debatter. På billederne her deltager lektor Maria Bruselius Jensen i paneler omkring unges medborgerskab i udsatte boligområder og om myter og facts om unge og mistrivsel. Derudover har både Noemi Katznelson, leder af Center for Ungdomsforskning, og lektor Arnt Westergaard Louw deltaget i debatter om alt fra 'Mod til at fejle i en perfekthedskultur' til 'Plads til at lære på lærepladsen'.

Maria Bruselius Jensen på folkemødet 2022  Maria Bruselius Jensen på folkemødet 2022

Lagt online 22.06.2022 af Maria Jelonek

Kontakt forskere

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Arnt Vestergaard Louw
avl@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 31 95 45 30

Maria Bruselius-Jensen
mariabj@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 9356 2147

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

Vil du kvalificeres med den nyeste viden om ungdomsliv og udvikle metoder til at inddrage og engagere unge? CeFUs uddannelse i anvendt ungdomsforskning kommer 360 grader rundt om ungdomslivets mange facetter og klæder dig på med den nyeste viden om centrale tendenser.

Læs mere her!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere