Print

Ungdomsliv og madkultur

I disse to videoer præsenterer Noemi Katznelson, professor og centerleder ved Center for Ungdomsforskning på AUU, og Maria Bruselius-Jensen, lektor samme sted, resultaterne af undersøgelsen ’Ungdomsliv og madkultur – om eleverne på efterskolernes forhold til mad, klima og udbytte af køkkentjansen’. 

Undersøgelsen bag vidoerne er lavet i samarbejde med Madkulturen, en selvejende organisation under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, og muliggjort via støtte fra Nordea Fonden.

Unges forhold til mad, klima og fællesskabe

Denne 15 min. lange film giver nogle konkrete bud på, hvad du kan gøre i arbejdet med unge for at fremme de unges lyst til madlavning. 

Unges forhold til mad

 

Unges mulige maddannelse på efterskoler

Denne 12 min. lange film giver nogle konkrete bud på, hvad du kan gøre i arbejdet med unges maddannelse på efterkoler for at fremme de unges madinteresse, køkkenfællesskaber og sociale måltider.

 

Unges mulige maddannelse på efterskole

 

Kontakt forskere

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Maria Bruselius-Jensen
mariabj@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 9356 2147

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere