Print

Projektet Karakterdannelse på erhvervsuddannelserne afsluttet

Det færdige materiale fra Program om karakterdannelse er nu offentliggjort på emu.dk, og markerer afslutningen på forskningsprojektet Karakterdannelse på erhvervsuddannelserne.

Formålet med programmet om karakterdannelse i erhvervsuddannelserne har været at understøtte, at erhvervsskolerne og erhvervsuddannelserne også i praksis har stærke dannelsesmiljøer og får sat dannelse som aftryk i de faglige miljøer. Derfor har programmet udviklet og afprøvet redskaber, som kan understøtte erhvervsskolernes arbejde med karakterdannelse og faglig stolthed fremover.

EMUs side indeholder materialer, der både bidrager til et stærkt dannelsesmiljø på skolen og til elevernes karakterdannelse og faglige stolthed.

Materialerne er inddelt i tre temaer:

1. Karakterdannelse i mødet med faglige fællesskaber

2. Karakterdannelse i praksis

3. Karakterdannelse til fagperson

 

 

Lagt online 21.04.2022 af Maria Jelonek

Kontakt forskere

Arnt Vestergaard Louw
avl@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 31 95 45 30

Katrine Thea Pløger Nielsen
katrinetpn@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 93 56 21 77

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

Vil du kvalificeres med den nyeste viden om ungdomsliv og udvikle metoder til at inddrage og engagere unge? CeFUs uddannelse i anvendt ungdomsforskning kommer 360 grader rundt om ungdomslivets mange facetter og klæder dig på med den nyeste viden om centrale tendenser.

Læs mere her!
Videokatalog

Videokatalog

Gå på opdagelse i CeFUs videokatalog. Videoerne dækker CeFUs aktiviteter og forskning - herunder oplæg fra CeFUs konferencer og videoer om CeFUs forskningsprojekter.

Læs mere her
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere