Print

Ny rapport: NATUR TIL ET GODT LIV - Unges fortællinger om deres møder med naturen

Naturoplevelser har stort potentiale for at hjælpe unge på kanten af samfundet. Men naturmødet kan også slå fejl, hvis ikke det rammesættes på den rigtige måde. Dette viser en ny rapport fra Cefu, af professer Niels Ulrik Sørensen og lektor Anne Mette W. Nielsen, der har undersøgt hvilken betydning mødet med naturen kan have for unge, der deltager i naturintegrerede sociale indsatser.

På baggrund af undersøgelsen formuleres seks væsentlige principper, der kan bidrage til den videre udvikling af natursociale indsatser for unge på kanten af samfundet.

Natur Til Et Godt Liv Forside

Lagt online 23.02.2022 af Maria Jelonek

Kontakt forskere

Niels Ulrik Sørensen
nielsus@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2384 6031

Anne Mette W. Nielsen
amwn@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 5056 6124

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere