Print

Hvem er de unge ledige? - Unge uden uddannelse og arbejde i Faxe Kommune

Titel: Hvem er de unge ledige? - Unge uden uddannelse og arbejde i Faxe Kommune
Forfattere: Anne Görlich, Mette Pless, Noemi Katznelson og Pia Olsen
Dato: 19.05.2011
Type: Rapport
Tags: uddannelse, arbejde, udsatte unge, unge udsatte

Hvem er de unge ledige? - Unge uden uddannelse og arbejde i Faxe Kommune

Rapporten "Hvem er de unge ledige? - unge uden arbejde og uddannelse i Faxe Kommune" giver et indblik i, hvordan de unge oplever aktuelle barrierer for at komme videre i uddannelsessystemet samt på arbejdsmarkedet. Rapporten belyser, hvordan unges personlige problemer såvel som faglige udfordringer på den ene side er medvirkende til de unges besværligheder med at komme videre med uddannelse. Men samtidigt belyses også vigtigheden af, at kommunen støtter op omkring tiltag til at hjælpe de unge med netop personlige såvel som faglige problemer. Derudover belyses det i rapporten, hvordan såvel unge som ansatte på jobcenteret oplever mødet mellem de to. Rapporten giver en række anbefalinger til det videre arbejde med unge uden uddannelse og arbejde.

 Hent rapporten her

 

Læs mere om forskningen bag publikationen

Hvem er de unge ledige?

Rapporten "Hvem er de unge ledige? - unge uden arbejde og uddannelse i Faxe Kommune" giver et indblik i, hvordan de unge oplever aktuelle barrierer for at komme videre i uddannelsessystemet samt på arbejdsmarkedet.

Kontakt forskere

Anne Görlich
anneg@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2073 5872

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Mette Pless
mep@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2942 7467

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!