Print

Bladet Ungdomsskolen: Når forventningerne mødes

Bladet Ungdomsskolen, februar 2022

Artikel af: Ofelia Sapir Edery

Ungdomsskoleforeningen har i den seneste udgivelse af bladet ’Ungdomsskolen’ bragt en artikel om CeFUs forskningsprojekt ”Plads til at lære – på lærepladsen: Dannelse i mødet mellem unge og arbejdsmarkedet”. I dobbeltopslaget sættes der fokus på de forskellige forventninger, som virksomhederne og unge har til hinanden under et praktikforløb.

CeFU har ud fra projektets indsigter udviklet en række anbefalinger til virksomheder for at skabe klarhed omkring, hvad der skal til for at sikre, at unge får de bedst mulige omstændigheder at udvikle deres kompetencer under.

Artiklen fremhæver, at Ungdomsskoleforeningens eget projekt, 'Coop Crew-projektet', hvor der er tale om et samarbejde mellem en ungdomsskole og en lokal Coop-butik, rummer mange af de samme indsigter. 

 

  

Lagt online 14.02.2022 af Maria Jelonek

Kontakt forskere

Arnt Vestergaard Louw
avl@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 31 95 45 30

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Katrine Thea Pløger Nielsen
katrinetpn@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 93 56 21 77

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

I podcastserien ’Den Gode Overgang’, sættes der i tre programmer fokus på unge, der flytter hjemmefra. Med afsæt i unges egne fortællinger om deres flytteprocesser, undersøges de udfordringer og muligheder, der tegner sig i unges overgange til voksenlivet.

Læs mere

Center for Ungdomsforskning | cefu@hum.aau.dk | Tlf: (+45) 20 29 46 29 | A.C. Meyers Vænge 15, 2450 Kbh SV