Print

Berlingske: Eksperter advarer om unges festkultur i især Gentofte og København: Forældre ved ikke, hvad der foregår

Berlingske 2. august 2021

Af: Julie Dalgas

Langt størstedelen af alle forældre tror, at deres børn drikker mindre alkohol end gennemsnittet, viser en ny undersøgelse. Men forældre har ingen anelse om, hvor meget de unge får indenbords, når de fester, advarer eksperter - og det gælder især for unge i København og Gentofte.

[...]

Andelen af unge, der drikker mere end ti dage om måneden er højere i Gentofte end i resten af landet, viser en undersøgelse fra Center for Ungdomsforskning. Det gælder for 14 procent i Gentofte og 11 procent på landsplan.

 

 

Lagt online 10.08.2021 af Karla Lyneborg

Kontakt forskere

Arnt Vestergaard Louw
avl@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 31 95 45 30

Katrine Thea Pløger Nielsen
katrinetpn@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 93 56 21 77

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere