Print

Ny rapport: Ungdomsprofil 2020 - Gentofte Kommune

Hvad vil det sige at være ung i Gentofte Kommune anno 2020? Center for Ungdomsforskning har taget en temperaturmåling på ungelivet i kommunen - set med de unges øjne. Baseret på kvantitative og kvalitative data tegner ungdomsprofilen et grundigt og nuanceret billede af de unges praksisser og trivsel. Rapporten giver et solidt empirisk grundlag for at forstå ungdomslivet i kommunen og formulerer en række anbefalinger til Gentofte Kommunes fremadrettede arbejde med de unge. 

Det er tredje gang, at CeFU har fornøjelsen af at udarbejde en sådan ungdomsprofil for Gentofte Kommune. Vi sammenligner med profilundersøgelsen fra 2016 for at pege på, hvor der er sket forandringer, men også hvor billedet ikke har ændret sig mærkbart hen over de seneste fire år. Der bliver også truk­ket paralleller mellem, hvordan Gentoftes unge har det i forhold til unge i Danmark generelt.

Lagt online 02.03.2021 af Ida Bejder

Kontakt forskere

Arnt Vestergaard Louw
avl@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 31 95 45 30

Katrine Thea Pløger Nielsen
katrinetpn@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 93 56 21 77

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere