Print

Video: Fællesskaber i ungdomslivet - fire vigtige pointer

Har du blik for, hvordan fællesskaber fylder i ungdomslivet på godt og ondt?

Fællesskaber med andre unge er helt afgørende for det gode ungdomsliv. For nogle unge er det at finde sin plads i fællesskaberne dog et omfattende og hårdt arbejde, der kan føre til mistrivsel. 
 
I videoen nedenfor, produceret af Mary Fonden, fortæller CeFU-forskerne Maria Bruselius-JensenNiels Ulrik Sørensen og Noemi Katznelson om fire vigtige pointer fra bogen ‘Fællesskaber i ungdomslivet’, som er udgivet i et samarbejde mellem Center for Ungdomsforskning og Mary Fonden. 

Fællesskaber i ungdomslivet: Når de gør godt, og når de gør ondt

Lagt online 21.02.2024 af Maria Jelonek

Kontakt forskere

Maria Bruselius-Jensen
mariabj@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 9356 2147

Niels Ulrik Sørensen
nielsus@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2384 6031

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Fællesskaber i ungdomslivet: Når de gør godt, og når de gør ondt

Fællesskaber i ungdomslivet: Når de gør godt, og når de gør ondt

Fællesskaber med andre unge er helt afgørende for det gode ungdomsliv. For nogle unge er det at finde sin plads i fællesskaberne dog et omfattende og hårdt arbejde, der kan føre til mistrivsel. I denne bog præsenterer forfatterne en række nye forståelser og indsigter i unges fællesskaber.

Læs mere og find bogen
Videokatalog

Videokatalog

Gå på opdagelse i CeFUs videokatalog. Videoerne dækker CeFUs aktiviteter og forskning - herunder oplæg fra CeFUs konferencer og videoer om CeFUs forskningsprojekter.

Læs mere her