Print

Udgivelse af bogen 'Kunst i almene boligområder. Mellem udsathed, inddragelse og forandring'

Sammen med forskere på SDU og AU har CeFU bidraget til en undersøgelse af, hvordan kunstprojekter virker ind i socialt udsatte almene boligområder. Undersøgelsen omfatter både kunstprojekter, der rækker ud til børn, unge, voksne og ældre for at undersøge, hvad der er på spil for beboerne, og hvilke muligheder og udfordringer, der opstår.

Undersøgelsen blev udgivet i fredags, d. 8. april 2022, i bogen KUNST I ALMENE BOLIGOMRÅDER - Mellem udsathed, inddragelse og forandring. Forfatterne, heriblandt CeFU lektor Anne Mette W. Nielsen, analyserer, hvor­dan pro­jek­ter­ne udfolder sig i et felt med stærke politiske og kunstfaglige dagsordener og stiller skarpt på, hvordan kunstprojekterne spiller med og mod områdernes ’udsatheder’, inddrager beboerne og eventuelt tilbyder alternative modeller for for­an­dring.

Kunst i almene boligområder. Mellem udsathed, inddragelse og forandring

Lagt online 11.04.2022 af Maria Jelonek

Kontakt forsker

Anne Mette W. Nielsen
amwn@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 5056 6124

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

Vil du kvalificeres med den nyeste viden om ungdomsliv og udvikle metoder til at inddrage og engagere unge? CeFUs uddannelse i anvendt ungdomsforskning kommer 360 grader rundt om ungdomslivets mange facetter og klæder dig på med den nyeste viden om centrale tendenser.

Læs mere her!
Videokatalog

Videokatalog

Gå på opdagelse i CeFUs videokatalog. Videoerne dækker CeFUs aktiviteter og forskning - herunder oplæg fra CeFUs konferencer og videoer om CeFUs forskningsprojekter.

Læs mere her
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere