Print

Nyt vidensnotat: Det gode uddannelsesliv i praktikken

I samarbejde med Københavns Kommune har Center for Ungdomsforskning netop udgivet et nyt vidensnotat, der præsenterer solid og aktuel viden om de unges udfordringer og potentialer i praktikforløb på social- og sundhedshjælperuddannelsen, social- og sundhedsassistentuddannelsen og sygeplejerskeuddannelsen. 

Vidensnotatet er udarbejdet for Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune. God uddannelse og ikke mindst gode og attraktive praktikforløb for elever og studerende er en vigtig vej til at rekruttere medarbejdere til det nære sundhedsvæsen i kommunen. Vidensnotatet bidrager netop til indsatser med de unges perspektiv på gode praktikforløb.

Vidensnotatet er skrevet af lektor Arnt Louw og lektor Niels-Henrik M. Hansen, og er henvendt til alle, der arbejder med de unge og deres erhvervsuddannelser, men er i særlig grad henvendt til skoler, kommuner og praktiksteder, der arbejder med SOSU-, SSA- og sygeplejerskeuddannelserne.

Lagt online 03.01.2019 af Ida Bejder

Kontakt forskere

Arnt Vestergaard Louw
avl@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 31 95 45 30

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!