Nyt fra CeFU

Print

Nyt projekt: Når natur gør en forskel

Med udgangspunkt i en række natursociale indsatser, der indgår i Bikubenfondens satsning ’Natur til et godt liv’, igangssætter Center for Ungdomsforskning et forskningsprojekt om hvilken positiv forskel, natur kan gøre for unge på kanten af samfundet.

Center for Ungdomsforskning kommer til følge en række af de unge, der deltager i projekterne, og med afsæt i en undersøgelse af deres perspektiver på deltagelsen formulere nogle principper for, hvordan det natursociale arbejde kan gøre en positiv forskel for de unge.

Der er tale om et treårigt forskningsprojekt, der gennemføres af lektor Anne Mette W. Nielsen, videnskabelig assistent Lea Cecilie Brinkgaard og lektor og souschef Niels Ulrik Sørensen. Projektet kører fra efteråret 2019 til efteråret 2021.

Lagt online 20.01.2020 af Ida Bejder

Kontakt forskere

Niels Ulrik Sørensen
nielsus@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2384 6031

Anne Mette W. Nielsen
amwn@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 5056 6124

Lea Cecilie Brinkgaard
leacb@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 28638771

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
25. november - Konference: Unges deltagelse og medbestemmelse i hverdagslivets arenaer

25. november - Konference: Unges deltagelse og medbestemmelse i hverdagslivets arenaer

Ungedeltagelse er over det hele. Men giver den øgede deltagelse reelt unge stærkere positioner som medbestemmende i forhold, som vedrører deres hverdagsliv og deres liv i videre forstand? Det sætter vi spot på til CeFUs novemberkonference.

Læs mere her

Center for Ungdomsforskning | cefu@hum.aau.dk | Tlf: (+45) 20 29 46 29 | A.C. Meyers Vænge 15, 2450 Kbh SV