Print

Nyt podcastafsnit: Hvordan bliver unge voksne i dag?

Hvorfor er nogle unge økonomisk afhængige af deres forældre langt op i tyverne, mens andre starter egen virksomhed i teenageårene? I det nyeste afsnit af podcastserien ’10 tendenser i ungdomslivet’ har Niels Ulrik Sørensen besøg af professor Noemi Katznelson og lektor Mette Lykke Nielsen, til en snak om unges veje ind i voksenlivet. I programmet undersøges hvilken betydning fænomener som nye relationer, Corona og ny teknologi har i unges måder at blive voksne på i dag.                                               

 

Lagt online 22.01.2021 af Ida Bejder

Kontakt forskere

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Niels Ulrik Sørensen
nielsus@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2384 6031

Mette Lykke Nielsen
mln@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4911

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere