Nyt fra CeFU

Print

Nyt forskningsprojekt sætter fokus på unge i Roskilde Kommune

I samarbejde med Roskilde Kommune går Center for Ungdomsforskning tæt på de unge i Roskilde for at undersøge og forstå, hvad der karakteriserer de unge i 2021. Hvad siger de unge selv om deres ungeliv i Roskilde, og hvad der skal til for, at de oplever at trives, kan fungere godt i hverdagen og i samspil med andre og har oplevelsen af at have relevante og meningsfulde ungeliv? 

Undersøgelsen indgår i Roskilde Kommunes fremadrettede arbejde med ungepolitik og ungeindsatser i kommunen. Projektet ledes af lektor Arnt Vestergaard Louw og lektor Maria Bruselius-Jensen fra Center for Ungdomsforskning og forventes afsluttet medio 2022. 

Lagt online 23.03.2021 af Ida Bejder

Kontakt forskere

Arnt Vestergaard Louw
avl@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 31 95 45 30

Maria Bruselius-Jensen
mariabj@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 9356 2147

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast

Lyt til CeFUs podcast

I anledning af Center for Ungdomsforsknings 20-års jubilæum lancerer vi podcastserien 10 tendenser i ungdomslivet, hvor vi i 10 programmer tager livtag med brændende aktuelle forandringstendenser i ungdomslivet.

Læs mere

Center for Ungdomsforskning | cefu@hum.aau.dk | Tlf: (+45) 20 29 46 29 | A.C. Meyers Vænge 15, 2450 Kbh SV