Print

Novemberkonference 2022: En fremtid på landet

Årets Novemberkonference bliver afholdt d. 22 november med temaet 'En fremtid på landet'. 

På konferencen undersøger vi unges forestillinger om en fremtid på landet og går tæt på den virkelighed, som præger forskellige grupper af unges hverdagsliv i landområderne.

Hvad er det for forskellige ungdomsliv, der leves på landet? Hvornår oplever de unge at høre til, og hvornår udfordres oplevelsen af lokalt tilhør? Og hvordan oplever unge på landet deres muligheder for at udfolde deres fremtidsdrømme?

Lagt online 08.09.2022 af Maria Jelonek

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

Vil du kvalificeres med den nyeste viden om ungdomsliv og udvikle metoder til at inddrage og engagere unge? CeFUs uddannelse i anvendt ungdomsforskning kommer 360 grader rundt om ungdomslivets mange facetter og klæder dig på med den nyeste viden om centrale tendenser.

Læs mere her!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere