Print

Ledige pladser på uddannelsen i Anvendt Ungdomsforsknings forårshold

I dag kan vi ikke få armene ned, for vi byder velkommen til det første hold på CeFUs nye initiativ, Uddannelse i Anvendt Ungdomsforskning! Vi ser frem til nogle spændende, læringsrige dage hen over efteråret, i ungdomsforskningens tegn.

HUSK, at du kan nå at blive en del af CeFUs næste uddannelsesforløb – der er nemlig stadig åbent for tilmeldinger til forårsholdet, som forløber fra februar til juni 2023.

Deadline for tilmelding for medlemmer af Foreningen Center for Ungdomsforskning er d. 15 oktober. Herefter åbner tilmeldingen for ikke-medlemmer, med deadline d. 1. december.

Du kan læse meget mere om uddannelsens forløb og indhold her

Cefu Uddannelse Logo Af Anne

 

Lagt online 23.08.2022 af Maria Jelonek

Kontakt forskere

Mette Stigaard Stenkjær
mss@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4629

Anne Görlich
anneg@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2073 5872

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

Vil du kvalificeres med den nyeste viden om ungdomsliv og udvikle metoder til at inddrage og engagere unge? CeFUs uddannelse i anvendt ungdomsforskning kommer 360 grader rundt om ungdomslivets mange facetter og klæder dig på med den nyeste viden om centrale tendenser.

Læs mere her!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

I podcastserien ’Den Gode Overgang’, sættes der i tre programmer fokus på unge, der flytter hjemmefra. Med afsæt i unges egne fortællinger om deres flytteprocesser, undersøges de udfordringer og muligheder, der tegner sig i unges overgange til voksenlivet.

Læs mere