Print

Hør mere om CeFUs uddannelse i anvendt ungdomsforskning!

Har du hørt om CeFUs nye uddannelse i anvendt ungdomsforskning? 

Uddannelsen løber for første gang af stablen i august 2022, hvor vi inviterer unge-interesserede til fordybning i forandringer, muligheder og udfordringer indenfor en række væsentlige arenaer, der præger ungdomslivet i dag!

Uddannelsen klæder dig på med den nyeste viden om ungdomsliv, og introducerer dig for metodiske forståelser og konkrete greb, som du kan afprøve i din organisation og anvende i arbejdet med at give unges perspektiver en større plads!

Du kan høre Anne Görlich, lektor ved CeFU, fortælle om de tre spændende spor af uddannelsen: Viden, metoder og forandring i videoen nedenfor!: 

Lagt online 26.04.2022 af Maria Jelonek

Kontakt forskere

Anne Görlich
anneg@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2073 5872

Mette Stigaard Stenkjær
mss@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4629

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

Vil du kvalificeres med den nyeste viden om ungdomsliv og udvikle metoder til at inddrage og engagere unge? CeFUs uddannelse i anvendt ungdomsforskning kommer 360 grader rundt om ungdomslivets mange facetter og klæder dig på med den nyeste viden om centrale tendenser.

Læs mere her!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

I podcastserien ’Den Gode Overgang’, sættes der i tre programmer fokus på unge, der flytter hjemmefra. Med afsæt i unges egne fortællinger om deres flytteprocesser, undersøges de udfordringer og muligheder, der tegner sig i unges overgange til voksenlivet.

Læs mere
Videokatalog

Videokatalog

Gå på opdagelse i CeFUs videokatalog. Videoerne dækker CeFUs aktiviteter og forskning - herunder oplæg fra CeFUs konferencer og videoer om CeFUs forskningsprojekter.

Læs mere her

Center for Ungdomsforskning | cefu@hum.aau.dk | Tlf: (+45) 20 29 46 29 | A.C. Meyers Vænge 15, 2450 Kbh SV