Print

Hør mere om CeFUs uddannelse i anvendt ungdomsforskning!

Har du hørt om CeFUs nye uddannelse i anvendt ungdomsforskning? 

Uddannelsen løber for første gang af stablen i august 2022, hvor vi inviterer unge-interesserede til fordybning i forandringer, muligheder og udfordringer indenfor en række væsentlige arenaer, der præger ungdomslivet i dag!

Uddannelsen klæder dig på med den nyeste viden om ungdomsliv, og introducerer dig for metodiske forståelser og konkrete greb, som du kan afprøve i din organisation og anvende i arbejdet med at give unges perspektiver en større plads!

Du kan høre Anne Görlich, lektor ved CeFU, fortælle om de tre spændende spor af uddannelsen: Viden, metoder og forandring i videoen nedenfor!: 

Lagt online 26.04.2022 af Maria Jelonek

Kontakt forskere

Anne Görlich
anneg@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2073 5872

Mette Stigaard Stenkjær
mss@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4629

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

Vil du kvalificeres med den nyeste viden om ungdomsliv og udvikle metoder til at inddrage og engagere unge? CeFUs uddannelse i anvendt ungdomsforskning kommer 360 grader rundt om ungdomslivets mange facetter og klæder dig på med den nyeste viden om centrale tendenser.

Læs mere her!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere
Videokatalog

Videokatalog

Gå på opdagelse i CeFUs videokatalog. Videoerne dækker CeFUs aktiviteter og forskning - herunder oplæg fra CeFUs konferencer og videoer om CeFUs forskningsprojekter.

Læs mere her