Print

Forskningsprojekt 'Nye veje i demokratiske ungefællesskaber', 'Alle Unge med i Fællesskabet' afsluttet

Onsdag d. 16 marts blev forskningsprojektet 'Nye veje i demokratiske ungefællesskaber' og Dansk Ungdoms Fællesråds indsats ’Alle unge med i fællesskabet’ afsluttet med en afslutningskonference med Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) som organisator. 

Igennem de sidste tre år har Center for Ungdomsforskning i samarbejde med DUF og Tuborgfondet udvidet og opbygget stor faglig indsigt og forståelse for temaet om bredere inklusion og mangfoldighed i ungdoms- og foreningslivet.
Projektet har bestået af kampagne, -forskning, - og uddannelsesspor og har i mødet med over 50 forskellige ungefællesskaber akkumuleret en masse fed viden på ungeområdet.

Til konferencen kunne man høre de allernyeste og vigtigste indsigter og anbefalinger fra CeFU, DUF og Tuborgfondet om inklusionsarbejde og underrepræsentation i ungefællesskaber. Heriblandt fandt et oplæg af lektor Maria Bruselius-Jensen sted.

Hele konferencen blev optaget og livestreamet på DUFs Facebookside - du har mulighed for at se optagelsen med alle de gode indslag og oplæg her! 
Maria Bruselius-Jensens oplæg kan du se lige her:

Forskningsprojektet har desuden ført til en udarbejdelse af "De 10 fællesskabspointer", som du kan downloade og læse her! 

Lagt online 23.03.2022 af Maria Jelonek

Kontakt forsker

Maria Bruselius-Jensen
mariabj@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 9356 2147

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

Vil du kvalificeres med den nyeste viden om ungdomsliv og udvikle metoder til at inddrage og engagere unge? CeFUs uddannelse i anvendt ungdomsforskning kommer 360 grader rundt om ungdomslivets mange facetter og klæder dig på med den nyeste viden om centrale tendenser.

Læs mere her!
Videokatalog

Videokatalog

Gå på opdagelse i CeFUs videokatalog. Videoerne dækker CeFUs aktiviteter og forskning - herunder oplæg fra CeFUs konferencer og videoer om CeFUs forskningsprojekter.

Læs mere her
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere