Print

Projekt Ungdomssekretariatet

Titel: Projekt Ungdomssekretariatet
Forfattere: Marie T. Strande, Kevin H. Mogensen og Birgitte Simonsen
Dato: 01.01.2001
Type: Rapport
Tags: ung-til-ung, evaluering, hillerød, projekt ungdomssekretariatet

Projekt Ungdomssekretariatet

Denne rapport indeholder evalueringen af Hillerød Kommunes ungdomskommuneforsøg. Evalueringen omhandler Projekt Ungdomssekretariatets forsøg på via en ung-til-ung-metode at få engageret unge mennesker i de demokratiske processer i Hillerød. Forsøget blev igangsat i juli 1998, og afsluttede med udgangen af 2000.
Evalueringen retter med indlevelse blikket mod den jordnære praksis i Ungdomssekretariatet, hvor unge engagerer sig i mange forskellige aktiviteter, bl.a. tidsskrift produktion og projektmageri, samt at knytte personlige venskaber. Evalueringen ser på projektets praksis i en større sammenhæng med det politiske- og administrative system som baggrund.

Ungdomskommuneforsøget i Hillerød viser, at der i praksis er store kulturelle forskelle imellem de forskellige aktører og deltageres forståelse af, hvordan demokratisk engagement og deltagelse kan tænkes, skabes og udvikles.

Læs mere om forskningen bag publikationen

Projekt Ungdomssekretariatet

Projekt Ungdomssekretariatets forsøger via en ung-til-ung-metode at få engageret unge mennesker i de demokratiske processer i Hillerød.

Kontakt forsker

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!