Print

Podcast Sammen Om Mental Sundhed: Mental sundhed hos nyuddannede unge

Podcast: Sammen Om Mental Sundhed: Mental sundhed hos nyuddannede unge

Hvordan sikrer man god trivsel blandt unge, nyuddannede medarbejdere? Det seneste afsnit af ‘Sammen om mental sundhed’ zoomer ind på trivsel blandt unge medarbejdere og undersøger, hvordan man som leder og tillidsrepræsentant kan tage godt i mod unge nyuddannede på arbejdspladsen.

Hør lektor ved CeFU, Mette Lykke Nielsen, der leder et forskningsprojekt på Aalborg Universitet om mental trivsel hos unge nyuddannede og Signe Tønnesen, som er chefkonsulent på arbejdslivsområdet i Ledernes Hovedorganisation, give indblik i og gode råd til fremtidens medarbejdere

Lagt online 04.05.2022 af Maria Jelonek

Kontakt forsker

Mette Lykke Nielsen
mln@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4911

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

Vil du kvalificeres med den nyeste viden om ungdomsliv og udvikle metoder til at inddrage og engagere unge? CeFUs uddannelse i anvendt ungdomsforskning kommer 360 grader rundt om ungdomslivets mange facetter og klæder dig på med den nyeste viden om centrale tendenser.

Læs mere her!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere
Videokatalog

Videokatalog

Gå på opdagelse i CeFUs videokatalog. Videoerne dækker CeFUs aktiviteter og forskning - herunder oplæg fra CeFUs konferencer og videoer om CeFUs forskningsprojekter.

Læs mere her