Print

Noemi Katznelson og Anne Görlich medvirkende i 'P3 Essensen'

P3 Essensen - d. 19.10.22

Lidt over hver tredje kvinde og hver femte mand fra 16-24 år har et dårligt mentalt helbred. Det viser de nyeste tal fra den nationale sundhedsprofil.

Hvad gør vi for at ændre de negative statistikker? Det svarer ungdomsforskerne Noemi Katznelson og Anne Görlich på i en video lavet af 'P3 Essensen'. 

For i stedet for at spørge politikerne i denne valgkamp, spørger P3 CeFUs forskere, hvordan DE ville løse Danmarks store udfordringer, hvis de blev statsministre.

Lagt online 25.10.2022 af Maria Jelonek

Kontakt forskere

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Anne Görlich
anneg@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2073 5872

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere
Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!