Print

Noemi Katznelson medvirkende i GL podcast: Ny udsathed - om unges mistrivsel

GL Passiar d. 04.03.22

Dystre udsigter og dommedagsprofetier på ungdommens vegne.  ​​​​​​​Sådan ser mediebilledet ofte ud, når talen falder på unges trivsel. Mistrivselen blandt unge er steget markant over de seneste år. Men går man tættere på, er mistrivsel ikke én størrelse - billedet er langt mere broget og nuanceret.

Det siger Noemi Katznelson, professor, ph.d. og leder af Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet. Hun bygger det på helt nye forskningsresultater fra projektet "Ny udsathed – nuancer i forståelser af psykisk mistrivsel".

Hør Noemi Katznelson fortælle om de nye forskningsresultater, og hvad gymnasierne kan gøre for de udsatte unge i podcasten "Ny udsathed - om unges mistrivsel" her:

Lagt online 11.03.2022 af Maria Jelonek

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

I podcastserien ’Den Gode Overgang’, sættes der i tre programmer fokus på unge, der flytter hjemmefra. Med afsæt i unges egne fortællinger om deres flytteprocesser, undersøges de udfordringer og muligheder, der tegner sig i unges overgange til voksenlivet.

Læs mere

Center for Ungdomsforskning | cefu@hum.aau.dk | Tlf: (+45) 20 29 46 29 | A.C. Meyers Vænge 15, 2450 Kbh SV