Print

Noemi Katznelson medvirkende i GL podcast: Ny udsathed - om unges mistrivsel

GL Passiar d. 04.03.22

Dystre udsigter og dommedagsprofetier på ungdommens vegne.  ​​​​​​​Sådan ser mediebilledet ofte ud, når talen falder på unges trivsel. Mistrivselen blandt unge er steget markant over de seneste år. Men går man tættere på, er mistrivsel ikke én størrelse - billedet er langt mere broget og nuanceret.

Det siger Noemi Katznelson, professor, ph.d. og leder af Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet. Hun bygger det på helt nye forskningsresultater fra projektet "Ny udsathed – nuancer i forståelser af psykisk mistrivsel".

Hør Noemi Katznelson fortælle om de nye forskningsresultater, og hvad gymnasierne kan gøre for de udsatte unge i podcasten "Ny udsathed - om unges mistrivsel" her:

Lagt online 11.03.2022 af Maria Jelonek

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere