Print

Mette Lykke Nielsen medvirker i Podcast: Ledelsesalmanakken

Podcast, Ledelsesalmanakken, d. 01.08.22

Værter: Ida Spannow og Magnus Vilstrup, projektmedarbejdere i Mobilize Strategy Consulting

Mette Lykke Nielsen, forsker og lektor ved Center for Ungdomsforskning, medvirker i Podcasten 'Ledelsesalmanakken' i afsnittet 'Ledelse af den unge generation'. Podcastafsnittet behandler emnet om de unge, nyuddannede kandidater, som er på vej ud i deres første fuldtidsjobs. Hvem er de unge egentlig, hvilken tidsånd er de rundet af, og hvad betyder det for dig som leder eller kollega?  

“I de her år er der et stort fokus på det indre pres unge ligger på sig selv, men vi ser samtidig at arbejdsmiljøet har en stor betydning for unges mentale trivsel. Så ledere må ikke underkende, hvilken betydning deres ledelsesstil har for medarbejdernes trivsel.”

Mette LykkeNielsen bidrager til en snak om, hvad der karakteriserer den unge generation, hvilke forventninger de unge har til arbejdsmarkedet, samt hvorfor vi ser en stigende mistrivsel blandt unge. Samtidig giver afsnittet en unik indsigt fra to unge om de tendenser, vi ser i nutidens generation - set fra deres eget perspektiv.

Endelig giver podcasten dig som leder eller kollega til unge mennesker indblik i de unges mentalitet og giver et bud på opmærksomhedspunkter i mødet med dine yngre kollegaer.

 

 

 

Lagt online 19.08.2022 af Maria Jelonek

Kontakt forsker

Mette Lykke Nielsen
mln@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4911

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

Vil du kvalificeres med den nyeste viden om ungdomsliv og udvikle metoder til at inddrage og engagere unge? CeFUs uddannelse i anvendt ungdomsforskning kommer 360 grader rundt om ungdomslivets mange facetter og klæder dig på med den nyeste viden om centrale tendenser.

Læs mere her!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere