Print

Et værdigt emne for en kommission

Kristeligt Dagblad 07.05.2015

Af: Jeppe Duvå

n ting er at sakke bagud som ung, ikke at kunne leve op til kravene og komme for sent til den fest, ungdommen skulle være. Noget andet er at gøre alt dette omgivet af en tidsånd, der dyrker succes og udadvendthed - og ofte latterliggør det haltende, talentfattige og sagtmodige. Ulykkeligvis er det netop dér, et voksende antal unge befinder sig: i kategorien, der ikke passer ind i det højhastigheds- og konkurrencesamfund, som vi har skabt.

En ting er at sakke bagud som ung, ikke at kunne leve op til kravene og komme for sent til den fest, ungdommen skulle være. Noget andet er at gøre alt dette omgivet af en tidsånd, der dyrker succes og udadvendthed - og ofte latterliggør det haltende, talentfattige og sagtmodige. Ulykkeligvis er det netop dér, et voksende antal unge befinder sig: i kategorien, der ikke passer ind i det højhastigheds- og konkurrencesamfund, som vi har skabt.

Artiklen i Kristeligt Dagblad tager udgangspunkt i den nye rapport fra Center for Ungdomsforskning, og kan læses med et digitalt abonnement til Kristeligt Dagblads hjemmeside.

Læs indledningen til artiklen på Kristeligt Dagblads hjemmeside

 Læs mere om rapporten og hent den som e-bog her


Hele artiklen kan læses i Kristeligt Dagblad side 12 | 07.05.2015

Lagt online 08.05.2015 af Peter Jensen

Kontakt forskere

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Niels Ulrik Sørensen
nielsus@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2384 6031

CeFU i medierne

CeFU i medierne

CeFUs aktiviteter og forskere bliver jævnligt nævnt og citeret i medierne. På siden 'CeFU i medierne' beskriver vi med enkelte ord vores involvering i en given artikel samt hvilket medie den optræder i, og så vidt muligt henviser vi til, hvor du kan læse hele artiklen.

Se CeFU i medierne her!