Print

Djøf SamfundsTalk: Svigter samfundet de unge?

Centerleder, forskningsleder og professor Noemi Katznelson har deltaget i Djøfs SamfundsTalk, i Webinaret ”Svigter samfundet de unge?”. Debatten omhandlede generationsforskelle, præstationskultur og demokrati.

Her deltog desuden forskeren Jørn Sønderholm fra Aalborg Universitet, samt de engagerede unge debattører Cille Hald Egholm, Julie Lindmann, Rosanne Børsting Sørensen, i debat med Clement Kjersgaard.

Noemi Katznelsons deltagelse kan du finde fra tidskoden 46:57

Lagt online 11.04.2022 af Maria Jelonek

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

Vil du kvalificeres med den nyeste viden om ungdomsliv og udvikle metoder til at inddrage og engagere unge? CeFUs uddannelse i anvendt ungdomsforskning kommer 360 grader rundt om ungdomslivets mange facetter og klæder dig på med den nyeste viden om centrale tendenser.

Læs mere her!
Videokatalog

Videokatalog

Gå på opdagelse i CeFUs videokatalog. Videoerne dækker CeFUs aktiviteter og forskning - herunder oplæg fra CeFUs konferencer og videoer om CeFUs forskningsprojekter.

Læs mere her
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere