Print

Djøf SamfundsTalk: Svigter samfundet de unge?

Centerleder, forskningsleder og professor Noemi Katznelson har deltaget i Djøfs SamfundsTalk, i Webinaret ”Svigter samfundet de unge?”. Debatten omhandlede generationsforskelle, præstationskultur og demokrati.

Her deltog desuden forskeren Jørn Sønderholm fra Aalborg Universitet, samt de engagerede unge debattører Cille Hald Egholm, Julie Lindmann, Rosanne Børsting Sørensen, i debat med Clement Kjersgaard.

Noemi Katznelsons deltagelse kan du finde fra tidskoden 46:57

Lagt online 11.04.2022 af Maria Jelonek

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

Vil du kvalificeres med den nyeste viden om ungdomsliv og udvikle metoder til at inddrage og engagere unge? CeFUs uddannelse i anvendt ungdomsforskning kommer 360 grader rundt om ungdomslivets mange facetter og klæder dig på med den nyeste viden om centrale tendenser.

Læs mere her!
Videokatalog

Videokatalog

Gå på opdagelse i CeFUs videokatalog. Videoerne dækker CeFUs aktiviteter og forskning - herunder oplæg fra CeFUs konferencer og videoer om CeFUs forskningsprojekter.

Læs mere her
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

I podcastserien ’Den Gode Overgang’, sættes der i tre programmer fokus på unge, der flytter hjemmefra. Med afsæt i unges egne fortællinger om deres flytteprocesser, undersøges de udfordringer og muligheder, der tegner sig i unges overgange til voksenlivet.

Læs mere