Nyt fra CeFU

Print

Nyt podcastafsnit: Kroppen er dit eget projekt - eller er det?

I syvende afsnit af podcastserien 10 tendenser i ungdomslivet undersøger vi, hvad sker der med unges forhold til kroppen i en tid, hvor den flotte og sunde krop tillægges stadig større værdi, samtidig med at det i stigende grad opfattes som den enkeltes eget ansvar at forvalte og forme sin krop. Vi taler taler om, hvad der er på spil i kropskulturen, og hvad det betyder for unges trivsel, fællesskaber og hverdagsliv. Hvad skaber unges forhold til deres kroppe, og hvilken rolle spiller skolen, sociale medier og kommercialiseringen for, hvordan unge har det med deres kroppe?

Med i studiet har Niels Ulrik Sørensen, souschef og lektor ved CeFU, inviteret Kristian Larsen, seniorforsker ved The University Centre for Health Research på Rigshospitalet og Katrine Vraa Justenborg, Ph.D på Aalborg Universitet og tilknyttet CeFU.

 

Lagt online 11.12.2020 af Ida Bejder

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast

Lyt til CeFUs podcast

I anledning af Center for Ungdomsforsknings 20-års jubilæum lancerer vi podcastserien 10 tendenser i ungdomslivet, hvor vi i 10 programmer tager livtag med brændende aktuelle forandringstendenser i ungdomslivet.

Læs mere

Center for Ungdomsforskning | cefu@hum.aau.dk | Tlf: (+45) 20 29 46 29 | A.C. Meyers Vænge 15, 2450 Kbh SV