Print

Nyt podcast-afsnit om køn og seksualitet

Ciskønnet. Non-binær. Polyamorøs. Queer. Debatten om køn og seksualitet gløder. Samtidig identificerer de fleste unge sig som heteroseksuelle og som mænd og kvinder. I det nyeste afsnit af podcastserien 10 tendenser i ungdomslivet undersøger vi køn og seksualitet som noget flydende og mangfoldigt, men også som noget genkendeligt og traditionelt. Vi spørger, hvad der nyt, og hvad der er gammelt, og hvilke muligheder og risici det skaber for unge.

Denne gang er det lektor ved CeFU, Mette Lykke Nielsen, der sidder i værtsstolen, mens lektor og souschef ved CeFU, Niels Ulrik Sørensen, gæster studiet sammen med Christian Graugaard, professor ved Sexologisk Forskningscenter ved Aalborg Universitet.

Lagt online 26.03.2021 af Ida Bejder

Kontakt forskere

Niels Ulrik Sørensen
nielsus@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2384 6031

Mette Lykke Nielsen
mln@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4911

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere
Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!