Print

Ny revideret udgave af 'Unges motivation og læring'

Hvordan kan vi fremme unges motivation for uddannelse og læring? 

Bogen Unges motivation og læring - 12 eksperter om motivationskrisen i uddannelsessystemet stiller skarpt på unges motivation for læring og uddannelse i lyset af de brydninger, der præger samfundet, uddannelsesverdenen og ungdomslivet. 12 eksperter fortæller om motivationens udfordringer, og der formuleres en række anbefalinger til arbejdet med at skabe motivation. Bogen henvender sig til alle, der arbejder med unges uddannelse og læring, samt til de beslutningstagere, der skaber rammerne for arbejdet med de unge.

Unges motivation og læring udkom første gang i 2013, men denne reviderede udgave har undergået en del forandringer i forhold til 1. udgave. 

Læs mere her

 

Lagt online 16.12.2020 af Ida Bejder

Kontakt forskere

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Niels Ulrik Sørensen
nielsus@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2384 6031

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere