Print

Ny rapport: Faglært til fremtiden

FAGLÆRT TIL FREMTIDEN Evaluering Af Tidlig Vejledningsindsats Og Revitalisering Af Erhvervspraktikken I Grundskolen 2020Center for Ungdomsforskning har netop udgivet rapporten "Faglært til fremtiden - evaluering af tidlig vejledningsindsats og revitalisering af erhvervspraktikken i grundskolen" af Arnt Vestergaard Louw

I 2017 igangsatte LO-Hovedstaden i samarbejde med UU-centre og grundskoler på Vestegnen et treårigt projekt: ”Faglært til fremtiden – Flere unge i erhvervsuddannelserne i Region Hovedstaden”. Målet med projektet var at øge 6. 7. og 8. klasses elevernes bevidsthed omkring uddannelsesvalg, karriereveje og jobfunktioner, og at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelserne efter grundskolen. Center for Ungdomsforskning har netop evalueret projektet og udarbejdet evalueringsrapporten. 

Rapportens vigtigste konklusioner er, at der er stort potentiale i at udbrede kendskabet til erhvervsuddannelser allerede fra 6. klasse, og at målrettet erhvervspraktik i 8. klasse er en klog investierng.

Lagt online 18.02.2020 af Ida Bejder

Kontakt forsker

Arnt Vestergaard Louw
avl@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 31 95 45 30

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!