Print

Ny podcastserie: Den Gode Overgang

Vi er nu klar med podcastserien ’Den Gode Overgang’, hvor vi i tre programmer sætter fokus på unge, der flytter hjemmefra. Med afsæt i unges egne fortællinger om deres flytteprocesser undersøger vi de udfordringer og muligheder, der tegner sig i unges overgange til voksenlivet. ’Den gode overgang’ er lavet i et samarbejde mellem Forskningscenter for Video og Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet. Podcastserien er muliggjort via støtte fra Nordea-fonden.

 Se teaser til første afsnit: 

Lagt online 25.06.2021 af Louise Ahlskog

Kontakt forskere

Niels Ulrik Sørensen
nielsus@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2384 6031

Mette Lykke Nielsen
mln@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4911

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere