Print

Noemi Katznelson udnævnt til Woman Of the Year

Woman Of The Year Noemi Katznelson

Noemi Katznelson, professor ved Aalborg Universitet og centerleder for Center for Ungdomsforskning, er netop valgt til den ærefulde titel Woman of the Year 2022. Udnævnelsen skete i forbindelse med Women of the Year Lunch, som er et nyt netværk for kvinder, der har udmærket sig inden for bl.a. forskningsverdenen. Udover Noemi Katznelson fik også Mette Buchardt, professor på institut for kultur og læring på Aalborg Universitet, tildelt titlen. 

ÅRETS TEMA ER KVINDER I FORSKNING

Fredag 6. maj blev ca. 100 kvinder, der har udmærket sig på ekstraordinær vis, fejret i forbindelse med Women of the Year Lunch på Carlsberg Akademiet i København. Ideen bag frokosten kommer fra Storbritannien, og den danske version af eventet blev afholdt for første gang med temaet 'kvinder i forskning'.

FORMÅL

Formålet med Women of the Year Lunch er at etablere et professionelt netværk af kvinder og for kvinder på tværs af discipliner og traditionelle fagskel. Den danske styregruppe vil hvert år vælge op til 100 professionelle og inspirerende kvinder, der har betydet og gjort noget særligt inden for deres branche eller i sociale og samfundsmæssige sammenhænge, og samtidig er villige til at give deres erfaring, viden og motivation videre til andre kvinder. Du kan læse om Women of the Year på deres hjemmeside her.

Lagt online 11.05.2022 af Maria Jelonek

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

Vil du kvalificeres med den nyeste viden om ungdomsliv og udvikle metoder til at inddrage og engagere unge? CeFUs uddannelse i anvendt ungdomsforskning kommer 360 grader rundt om ungdomslivets mange facetter og klæder dig på med den nyeste viden om centrale tendenser.

Læs mere her!
Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere