Print

Ledig stilling: Studentermedhjælper

STILLINGEN ER BESAT

Center for Ungdomsforskning (CeFU) ved Institut for Kultur og Læring, Aalborg Universitet, Campus København, søger en ny studentermedhjælper til at arbejde med assistance til centerledelsen med opstart december 2023. Stillingen er for 1 år evt. med mulighed for forlængelse.

Kunne du tænke dig at blive en del af et dagsordenssættende forskningscenter, som forsker i unge, ungdom og ungdomsliv? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i CeFU. 

Om centeret
CeFU er et forskningscenter, hvor fokus er at forstå unges liv og livsvilkår, som de opleves og leves af de unge selv. På CeFU arbejder vi derfor ud fra et 360 graders perspektiv med analyser af unges deltagelse inden for konkrete arenaer som fx uddannelse, arbejde og fritid. Bag CeFU står Foreningen Center for Ungdomsforskning, som består af en række institutioner og organisationer, der ønsker at være en del af et stærkt interessefællesskab omkring unge og forskningen i ungdomsliv.

Studentermedhjælper til centerledelsen
Vi søger en studentermedhjælper, der skal hjælpe CeFU med fortløbende praktiske og administrative opgaver og i nogen grad også forskningsrelaterede opgaver. Dine arbejdsopgaver vil først og fremmest skulle dække forskellige ad hoc-opgaver for CeFUs ledelse. Det vil bl.a. være administrative opgaver som mødeindkaldelse og rejseafregning, men også mere forskningsrelaterede opgaver som transskribering og tematisering af interviews, behandling af data, korrekturlæsning, referencelister samt assistance ved konferencer og arrangementer. Derudover vil du blive tilknyttet CeFUs Uddannelse i anvendt ungdomsforskning, hvor du står for kommunikationen til deltagere, tilmelding samt praktisk hjælp på uddannelsesdage.

Vi forestiller os, at du er bachelor eller kandidatstuderende på en relevant uddannelse enten rettet mod det kommunikative eller mere generelt mod socialt, pædagogisk, psykologisk og/eller organisatorisk arbejde.  

Vi lægger vægt på fleksibilitet, og at du kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst. Stillingen har varierende arbejdstid mellem 8 og 15 timer om ugen under hensyn til dit studie og eksamensperioder.
For yderligere spørgsmål angående stillingerne henviser vi til Mette Stigaard Stenkjær på mss@ikl.aau.dk

Ansøgningsfristen er d. 11. december 2023.

Vær opmærksom på, at ved ansøgning gennem AAU Jobbank, skal der oprettes en bruger. 

Du er også velkommen til at sende din ansøgning direkte til Mette Stigaard Stenkjær på mail: mss@ikl.aau.dk.

 

Lagt online 27.11.2023 af Maria Jelonek

Kontakt forsker

Mette Stigaard Stenkjær
mss@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4629

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere
CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

Vil du kvalificeres med den nyeste viden om ungdomsliv og udvikle metoder til at inddrage og engagere unge? CeFUs uddannelse i anvendt ungdomsforskning kommer 360 grader rundt om ungdomslivets mange facetter og klæder dig på med den nyeste viden om centrale tendenser.

Læs mere her!