Print

Første CeFU-uddannelsesforløb velafsluttet

I tirsdags, d. 6. december, blev sidste uddannelsesdag på CeFUs nye uddannelse i Anvendt Ungdomsforskning afholdt. 

Sammen har vi stillet skarpt på forandringer, muligheder og udfordringer indenfor en række væsentlige arenaer, der præger ungdomslivet i dag. Og ikke mindst er der blevet introduceret og afprøvet en række metodiske forståelser og konkrete greb, som deltagerne og deres organisation kan anvende i arbejdet med at give unges perspektiver en større plads.

For at markere gennemføringen af uddannelsesforløbet, blev der overrakt diplomer underskrevet af Noemi Katznelson, centerleder for Center for Ungdomsforskning.

Vi glæder os til at starte endnu et forløb op i foråret 2023!

Lagt online 08.12.2022 af Maria Jelonek

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere