Print

CeFUs 20-års jubilæum

I 2020 er det 20 år siden, at Center for Ungdomsforskning blev oprettet. CeFUs indtræden i 20’erne skal selvfølgelig fejres, og i dag lancerer vi et særligt jubilæumslogo.

Lanceringen af logoet er første nedslag i et år med fokus på 20-års jubilæet, hvor vi med fest og faglighed vil sætte en dagsorden og skabe debat om ungdomslivet.

Vi hylder det uperfekte ungdomsliv, når vi holder et jubilæumsevent for medlemmerne af vores forening og særligt inviterede gæster den 2. oktober 2020. Vi bruger også vores konferencer til at markere jubilæet og præge debatten om ungdomslivet i det nye årti. På vores store majkonference den 19. maj 2020 (udsat grundet Covid-19) sætter vi spot på og undersøger, hvordan ungdommen i lyset af fortiden og nutiden bevæger sig ind i fremtiden.

Gennem året vil vi også lancere nye spændende kommunikative tiltag. Det bliver et begivenhedsrigt 20. år hos Center for Ungdomsforskning.Cefu Anniversary Logo Hvid 

Lagt online 24.02.2020 af Ida Bejder

Kontakt forsker

Mette Stigaard Stenkjær
mss@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4629

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!