Print

Boganmeldelse af "Når unge flytter hjemmefra"

Bogsyn.dk september 2021

Bogsyn.dk har skrevet en fornem anmeldelse af udgivelsenNår unge flytter hjemmefra. Om bevægelser, udfordringer og muligheder i unges overgange til voksenlivet, af forskere fra Cefu sammen med Forskningscenter for Video ved Aalborg Universitet i København.

"[Bogen] indeholder nemlig en sand guldgrube af fortællinger om den tidslomme, man pludselig befinder sig i, når alle skal forholde sig til opbrud i familien, og at de unge snart flytter hjemmefra."


"Bogen er skrevet i et lettilgængeligt sprog og fokuserer naturligvis på den periode i livet, der for alvor markerer de unges styrke, parathed og beslutning om, at noget definitivt er forbi, og at noget nyt begynder."


"Stoffet er meget levende, og det er bogens opsætning også. Dejlig udgivelse."

 

Lagt online 27.09.2021 af Karla Lyneborg

Kontakt forskere

Niels Ulrik Sørensen
nielsus@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2384 6031

Mette Lykke Nielsen
mln@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4911

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere