Print

Arbejdsmiljøforskningsfonden giver 2 mio. kr. til forskning om unge på digitale arbejdsmarkeder

Arbejdsmiljøsforskningsfonden har bevilliget 2.119.350 kr. til projektet 'Risiko, arbejdsmiljø og negative handlinger: Unge på digitale arbejdsmarkeder (RADAR II)'. Projektet varer 2,5 år og er et samarbejde mellem Center for Ungdomsforskning, AAU, Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) og Department of Communication and Arts, Roskilde Universitet.

Formålet med projektet er at afdække og forebygge arbejdsmiljøproblemer blandt unge 18-30-årige, der har beskæftigelse på nye digitale arbejdsmarkeder - herunder særligt at forebygge negative handlinger (seksuel chikane, trusler, mobning og chikane). Projektet arbejder videre med de resultater og det forskningsdesign, der allerede er skabt i det første RADAR-projekt, der blev afsluttet i december 2020.

Lederen af projektet, Lektor Mette Lykke Nielsen, glæder sig over bevillingen, og ser især frem til at samarbejde med de samarbejdspartnere, der har givet tilsagn om at deltage i projektets kollaborative udviklingsdel. 

Lagt online 18.12.2020 af Ida Bejder

Kontakt forsker

Mette Lykke Nielsen
mln@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4911

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

I podcastserien ’Den Gode Overgang’, sættes der i tre programmer fokus på unge, der flytter hjemmefra. Med afsæt i unges egne fortællinger om deres flytteprocesser, undersøges de udfordringer og muligheder, der tegner sig i unges overgange til voksenlivet.

Læs mere

Center for Ungdomsforskning | cefu@hum.aau.dk | Tlf: (+45) 20 29 46 29 | A.C. Meyers Vænge 15, 2450 Kbh SV