Print

Arbejdsmiljøforskningsfonden giver 2 mio. kr. til forskning om unge på digitale arbejdsmarkeder

Arbejdsmiljøsforskningsfonden har bevilliget 2.119.350 kr. til projektet 'Risiko, arbejdsmiljø og negative handlinger: Unge på digitale arbejdsmarkeder (RADAR II)'. Projektet varer 2,5 år og er et samarbejde mellem Center for Ungdomsforskning, AAU, Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) og Department of Communication and Arts, Roskilde Universitet.

Formålet med projektet er at afdække og forebygge arbejdsmiljøproblemer blandt unge 18-30-årige, der har beskæftigelse på nye digitale arbejdsmarkeder - herunder særligt at forebygge negative handlinger (seksuel chikane, trusler, mobning og chikane). Projektet arbejder videre med de resultater og det forskningsdesign, der allerede er skabt i det første RADAR-projekt, der blev afsluttet i december 2020.

Lederen af projektet, Lektor Mette Lykke Nielsen, glæder sig over bevillingen, og ser især frem til at samarbejde med de samarbejdspartnere, der har givet tilsagn om at deltage i projektets kollaborative udviklingsdel. 

Lagt online 18.12.2020 af Ida Bejder

Kontakt forsker

Mette Lykke Nielsen
mln@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4911

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere