Print

Anne Görlich bidrager til nordisk rapport

Det norske formandskab i Nordisk Ministerråd bød d. 24.03.22 de nordiske socialministre velkommen til ministermøde i Stavanger. Her var fokus på socialt udsatte unge og på tværsektorielle nordiske løsninger, der skal få unge bedre integreret i uddannelse, på arbejdsmarkedet og i samfundet generelt.   

Formålet med mødet og debatten var at dele viden om indsatser, der kan videreudvikle den nordiske velfærdsmodel for unge, der står uden for uddannelse og arbejdsmarkedet. Med udgangspunkt i projektet og rapporten; Inclusion of young people in school, work and society drøftede ministrene blandt andet betydningen af relations-opbygning, mentorordninger, skræddersyede individuelle indsatser samt fællesskabsorienterede metoder.

Lektor på Center for Ungdomsforskning, Anne Görlich, er det danske bidrag til rapporten, som er en vidensamling om udsatte unge i Norden, og hvordan de bedst inkluderes i uddannelse, arbejde og samfund generelt.

Du kan tilgå og læse rapporten ved at trykke her

Lagt online 28.03.2022 af Maria Jelonek

Kontakt forsker

Anne Görlich
anneg@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2073 5872

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

CeFU-uddannelse: Uddannelse i anvendt ungdomsforskning

Vil du kvalificeres med den nyeste viden om ungdomsliv og udvikle metoder til at inddrage og engagere unge? CeFUs uddannelse i anvendt ungdomsforskning kommer 360 grader rundt om ungdomslivets mange facetter og klæder dig på med den nyeste viden om centrale tendenser.

Læs mere her!
Videokatalog

Videokatalog

Gå på opdagelse i CeFUs videokatalog. Videoerne dækker CeFUs aktiviteter og forskning - herunder oplæg fra CeFUs konferencer og videoer om CeFUs forskningsprojekter.

Læs mere her
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere