Print

Konference d. 11. oktober: ”Plads til at lære – på lærepladsen”

D. 11. oktober 2021 inviterer CeFU til Sydbank Fondens konference om læring på lærepladserne.

Lærlingeforløb i en virksomhed udgør størstedelen af de unges erhvervsuddannelse, og gode lærlingeforløb er helt afgørende for at sikre vækst, velfærd og godt håndværk i fremtiden. Men ved vi nok om, hvad der sker i lærlingeforløbene, og hvordan vi kan styrke kvaliteten?

På konferencen vil professor Noemi Katznelson, leder af Center for Ungdomsforskning og lektor Arnt Louw præsentere de nyeste resultater om læring på lærepladsen og stiller skarpt på, hvad en god læreplads er, set med virksomhedernes og de unges øjne. Sammen med centrale aktører vil der være debat om, hvad vi kan gøre for at sikre gode lærlingeforløb i fremtiden.

Konferencen er gratis og finder sted kl. 13-16 i Børssalen, Slotsholmsgade 1, 1216 København.

Lagt online 09.09.2021 af Louise Ahlskog

Kontakt forskere

Arnt Vestergaard Louw
avl@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 31 95 45 30

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere