Nyt fra CeFU

Print

UNICEF: Klassens Time

UNICEF Danmark har netop lanceret podcasten KLASSENS TIME til forældre, lærere og andre, der interesserer sig for børns ve og vel. TV-vært og ambassadør for UNICEF Danmark Sofie Østergaard er vært, og sammen med et panel af unge interviewer hun eksperter inden for en lang række områder.

Forsker og leder ved Center for Ungdomsforskning, Noemi Katznelson, medvirker i episode 2, hvor hun i samtale med eleverne Mira og Matilde fra hhv. Kildegårdskolen og Maglegårdsskolen diskuterer perfektionskulturen og det pres, som både børn og voksne kan føle til at skulle være ekstraordinære.

Noemikatznelson

Lagt online 23.01.2020 af Ida Bejder

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
25. november - Konference: Unges deltagelse og medbestemmelse i hverdagslivets arenaer

25. november - Konference: Unges deltagelse og medbestemmelse i hverdagslivets arenaer

Ungedeltagelse er over det hele. Men giver den øgede deltagelse reelt unge stærkere positioner som medbestemmende i forhold, som vedrører deres hverdagsliv og deres liv i videre forstand? Det sætter vi spot på til CeFUs novemberkonference.

Læs mere her

Center for Ungdomsforskning | cefu@hum.aau.dk | Tlf: (+45) 20 29 46 29 | A.C. Meyers Vænge 15, 2450 Kbh SV