Print

Unge ansatte vil have stærke rollemodeller

Metroxpress København 29.06.2015

Metroxpress skriver, med udgangspunkt i en artikel fra Arbejdsmiljøviden, om et nyt studie fra University of Illinoisder der viser, at rollemodeller har stor indflydelse i unges overgang til voksenlivet. Undersøgelsen baseres på interviews af en række unge ansatte, der er spurgt til, hvad der motiverer dem på jobbet. Her pegede de blandt andet på, at have en personlig relation til deres leder, at blive mødt med respekt, tillid og en positiv tilgang. Mette Lykke Nielsen, lektor fra Center for Ungdomsforskning, har udtalt til Arbejdsmiljøviden.dk:

"Herhjemme er detailhandlen et godt eksempel på en branche, hvor man har succes med at give unge et lederansvar i en meget tidlig alder ... og når de får ansvaret, så tager de det også."


Hele artiklen kan læses i Metroxpress København, side 13 | 29.06.2015

Lagt online 29.06.2015 af Peter Jensen

Kontakt forsker

Mette Lykke Nielsen
mln@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2029 4911

CeFU i medierne

CeFU i medierne

CeFUs aktiviteter og forskere bliver jævnligt nævnt og citeret i medierne. På siden 'CeFU i medierne' beskriver vi med enkelte ord vores involvering i en given artikel samt hvilket medie den optræder i, og så vidt muligt henviser vi til, hvor du kan læse hele artiklen.

Se CeFU i medierne her!