Print

TV2FYN: Unge kæmper med sociale konsekvenser efter nedlukningerne

TV2FYN d. 30. og 31. januar samt 1. februar

Center- og forskningsleder, Noemi Katznelson, har medvirket i et interview, som er bragt i tre indslag på TV2FYN. I Interviewet udtaler Katznelson sig om unges ensomhed både under og efter corona. En undersøgelse fra HOPE-projektet viser, at hver fjerde ung føler sig ensom under corona på trods af udsigten til et mere restriktionsfrit og åbent Danmark. 

Som et middel mod ensomheden opsøger mange unge de danske højskoler for at få en følelse af fællesskab. Her håber de på, at de kan træne deres sociale færdigheder, som corona-nedlukningerne har påvirket negativt. 

Læs artiklen "Unge ramt af ensomhed: Længslen efter fællesskabet fik Rosa til at rejse på højskole" og se indslag her 

 

Se udsendelsen "Unge kæmper med sociale konsekvenser efter nedlukningerne" her

Lagt online 09.02.2022 af Maria Jelonek

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere