Print

Tv2FYN: Fem råd til de voksne: Sådan hjælper I de unge tilbage i fællesskabet

Tv2FYN d. 01.02.22

Af: Karoline Lunddal Dam

Tirsdag fjernes de sidste coronarestriktioner, og det betyder, at danskerne for alvor igen har en dagligdag, hvor det sociale fællesskab kan spille en stor rolle - uden coronabobler, forsamlingsloft og aflysning af arrangementer, som ellers har været kendetegnet de seneste knap to år.

Men ifølge Noemi Katznelson, der er leder af Center for Ungdomsforskning på Aalborg Universitet i København, bliver den overgang ikke lige nem for alle.

[...]

Derfor giver hun fem råd til, hvordan du som lærer, pædagog eller anden voksen kan hjælpe de unge igennem forandringen og tilbage i en hverdag, hvor fællesskaber igen må dyrkes.

Lagt online 04.02.2022 af Maria Jelonek

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!
Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere