Print

TV2 Nord: Nordjysk håndboldpige nomineret til Årets Kammerat

TV2 Nord 08.12.2016

08122016_TV2 Nord_Nordjysk håndboldpige nomineret til Årets Kammerat

Foto: TV2/Nord

Af: Kresten Mosbæk Gravesen

DIF og Nordea-fondens Fidusbamse gives til en ung idrætsudøver mellem 12 og 19 år fra en af DIF's idrætsforeninger, som med sine handlinger og holdninger er en rigtig god holdkammerat. Den nordjyske håndboldspiller, Cecilie Munch, er en af de nominerede, da hun på sit håndboldhold har vist social ansvar i verdensklasse og altid melder sig som frivillig til klubbens arrangementer.

Maria Bruselius-Jensen, som er dommer i årets jury og lektor ved Center for Ungdomsforskning, udtaler sig om fællesskaberne i idrætsforeningerne:

"Forskning viser, at de unge ofte begynder i idrætsforeningerne, fordi de har venner på holdet. Og gode fællesskaber og venskaber er afgørende for at fastholde de unges engagement i idrætslivet gennem ungdomsårene. Derfor er det vigtigt, at Fidusbamseprisen kan sætte fokus på betydningen af de gode venskaber i idrætslivet, og at pristagerne kan være gode eksempler på, hvordan man kan være en god kammerat."


Læs hele artiklen på TV2 Nord her

Lagt online 09.12.2016 af Jens Brun Madsen

Kontakt forsker

Maria Bruselius-Jensen
mariabj@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 9356 2147

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!