Print

TV2: 'Fordi jeg ikke er god i skolen, er jeg nærmest ikke god for samfundet'

TV2 Nyheder 26.01.2016

Af: Kristina Hohlmann

Anders Berthelsen ville gerne arbejde med ældre mennesker, og drømmer om at komme ind på erhvervsskolen, så han kan uddanne sig til SOSU-assistent. Problemet er dog, at han skal have minimum 02 i dansk og matematik, og det har han ikke. Ifølge Noemi Katznelson, der er forskningsleder ved Center for Ungdomsforskning er det et problem, at en del af de unge overlades til sig selv:

"Politikerne har ikke i forbindelse med de reformer, der er blevet lavet, sagt: Hvad vil vi så egentlig gøre med de unge, der ikke kommer ind? Så lige nu er det op til de unge selv at finde ud af, hvad de skal stille op med sig selv, nu de ikke kan komme ind. Og det er et problem"

Læs hele artiklen og det videre interview med Noemi på TV2s hjemmeside

Lagt online 27.01.2016 af Peter Jensen

Kontakt forsker

Noemi Katznelson
nka@hum.aau.dk
Telefon: (+45) 2068 6680

CeFU i medierne

CeFU i medierne

CeFUs aktiviteter og forskere bliver jævnligt nævnt og citeret i medierne. På siden 'CeFU i medierne' beskriver vi med enkelte ord vores involvering i en given artikel samt hvilket medie den optræder i, og så vidt muligt henviser vi til, hvor du kan læse hele artiklen.

Se CeFU i medierne her!
Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!