Print

Projekt SEXUS om '10 tendenser i ungdomslivet'

Projekt SEXUS 14.04.21

I 9. afsnit af CeFUs podcastserie '10 tendenser i ungdomslivet' medtog programmets gæst, professor Christian Graugaard, udvalgte nøgletal fra Projekt SEXUS som oplæg til programmets samtale om unges holdninger til køn, krop og seksualitet. I den forbindelse har Projekt SEXUS talt med CeFUs egen Niels Ulrik Sørensen, der også medvirkede i programmet:

- Som ungdomsforsker er det afgørende at have adgang til viden om unges køn og seksualitet, og Projekt SEXUS udgør en enorm kilde til indsigt i denne del af ungdomslivet. Undersøgelsen både bekræfter og kvalificerer den viden, vi har om unge og deres liv, og den hjælper os til at få øje på aspekter, som vi ikke har været opmærksomme på eller måske direkte har overset.

Lagt online 26.04.2021 af Ida Bejder

Kontakt forsker

Niels Ulrik Sørensen
nielsus@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2384 6031

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Lyt til CeFUs podcast: Ungdomsforskning

Center for Ungdomsforskning ved Aalborg Universitet stiller med denne nye podcast skarpt på ungdomsforskningen. Vi indvier lytterne i de nyeste tendenser i ungdomslivet og vender nogle af de spørgsmål, de rejser. Lyt med når vi gennem podcastens forskellige serier sætter spot på CeFUs forskning, der med et 360 graders perspektiv kommer hele vejen rundt om ungdomslivet.

Læs mere