Print

Politiken: Forsker: Åben skole fanger de skoletrætte

Politiken 15. marts 2016

Af: Cecilie Lund Kristiansen

Et stærkt samarbejde er afgørende for succes med åben skole, som kan være en saltvandsindsprøjtning for skoletrætte elever og en kærkommen pause fra karakterræset. Det fortæller Mette Pless, lektor på Center for Ungdomsforskning, i forbindelse med CeFUs nyligt afsluttede forskningsprojekt 'Elevers læring i den åbne skole'.

"Elever i Danmark trives generelt godt, men skoletrivslen falder, jo længere op i skolen man kommer. Det kan måske være svært at mande sig op til den store begejstring i en skolesammenhæng, som man kender til hudløshed. Her kan forløb med andre lærere eller i andre sammenhænge være en saltvandsindsprøjtning"

Hele artiklen kan læses i Politiken 15. marts 2016, side 6.

Lagt online 17.03.2016 af Peter Jensen

Kontakt forsker

Mette Pless
mep@ikl.aau.dk
Telefon: (+45) 2942 7467

CeFU i medierne

CeFU i medierne

CeFUs aktiviteter og forskere bliver jævnligt nævnt og citeret i medierne. På siden 'CeFU i medierne' beskriver vi med enkelte ord vores involvering i en given artikel samt hvilket medie den optræder i, og så vidt muligt henviser vi til, hvor du kan læse hele artiklen.

Se CeFU i medierne her!
Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

Nyt fra CeFU: Nyhedsbrev

En gang i kvartalet udsender vi et nyhedsbrev med information om ny forskning, udgivelser og konferencer. Hvis du gerne vil holde dig informeret om den nyeste ungdomsforskning, så tilmeld dig allerede nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!